Termékeink összehasonlítása
Összehasonlítás


A masszázsmedence vegyszerezés hosszú évtizedekig egyet jelentettek a durva, a szemet, bőrt irritáló kemikáliák használatával, amelyek igen gyakran elvették a medence használat élvezetét. Sajnos nagyon sok boldog masszázsmedence tulajdonos megszokta a vegyszerek kellemetlen szagát és a vegyszerezéssel járó kellemetlen jelenségeket. A pihentető masszázsélmény helyett nagyon sokan úgy hagyják el medencéjüket, hogy ég a szemük, a klórtól húzódik a bőrük, kifakult a fürdőruhájuk és hosszú ideig hordozza bőrük a vegyszerek átható illatát. Továbbá a medence vegyszerezésével eltöltött idő egy év alatt akár egy hétre való szabadidőt emészthet fel tulajdonképpen szükségtelenül.


A hagyományos vegyszerekhez képest az AquaFinesse lágyítja a medence vizét, és nyugtatólag hat a bőrre. Az AquaFinesse újrakondicionálja a vizet és a medence alkatrészeit, hogy kiküszöbölje a fertőzések kialakulását. Ezek után, mivel kevesebb kórokozót kell elpusztítani, kevesebb fertőtlenítőre van szükség, és kevesebb időt kell a medence karbantartására fordítani.

Az AquaFinesse-el a masszázsmedencéjében való fürdőzés kellemes élménnyé alakul, és kellemes időtöltést jelent a családdal és a barátokkal. Mit kell ehhez tennie? Csupán 1 pohár AquaFinesse-t kell adagolnia a vízhez hetente. Ennyire egyszerű!

Mindössze egy adag hetente tökéletesen fertőtleníti és egyensúlyban tartja a medence vizét. Az AquaFinesse eltünteti a medence vízfelületének vonalában kialakuló csíkot, eltünteti a felületen úszkáló szennyeződéseket, a vízkövet, a kalciumot, a habosodást. Tetszeni fog önnek, hogy kevesebb időt tölt a medencéje vegyszerezésével és többet annak sima, lágy és kristálytiszta vizének élvezetével.

Felejtsen el mindent, amit a hagyományos vegyszerezésről tudott.
Üdvözöljük az AquaFinesse világában. Próbálja ki a kristálytiszta víz élményét.

Társoldalak: Spatrend>> HotSpring>> -- Hírportál készítés>> News Portal CMS>> Webshop CMS>>