Termékek masszázsmedencékhez
AquaFinesse masszázsmedence vízkezelő rendszer

Az AquaFinesse a klórhoz és a brómhoz egyáltalán nem hasonlítható vízkezelési rendszer.

Mi teljesen tiszta, puha, selymes vegyszermentes medencevizet készítünk heti mindössze egyetlen pohár AquaFinesse hozzáadásával.
Az adalék nemcsak tisztítja, hanem lágyítja is a vizet, és a kalcium valamint a vízkő kiszűrésével megelőzi a medence alkatrészeinek idő előtti károsodását. Termékünk nemcsak az ön életét teszi egyszerűbbé, hanem medencéjének élettartamát is meghosszabbítja egyes tapasztalatok szerint akár háromszorosára.

Amikor a masszázsmedence egy jól működő ózongenerátorral vagy ezüst ionos fertőtlenítővel rendelkezik, akkor a medence vize az AquaFinesse használata mellett semmilyen egyéb fertőtlenítő használatát nem igényli. Ennek ellenére a Nemzeti Uszoda és Masszázsmedence Intézet ajánlása szerint egy minimális mennyiségű klór mégis javasolt a vízbe. Hogy ezeket az elvárásokat kielégítsük javasoljuk a doboz tartalmát képező klórtabletta használatát. Az AquaFinesse használatával medencéje vize hamarosan élete legjobb állapotát fogja mutatni pH szabályzók, tisztító és fertőtlenítő szerek használata nélkül.

A termék megvásárlása webshopunkban: http://bolthely.hu/k../..AquaFinesse